Szerviz & Kalibrálás

Kalibrálás

Az audiológiai eszközöket – mint minden mérőeszközt – időszakonként újra kell kalibrálni. Gyártóink az évenkénti kalibrálást írják elő, a pontos mérések érdekében.
Az általunk forgalmazott audiológiai eszközök kalibrálását illetve hitelesítését a gyártók által előírt módon és eszközökkel végzik mérnökeink.. Ez számunkra nem egyszerűen az időszakos újrakalibrálás jelenti, hanem ezzel egyidőben a készülék teljes átvizsgálását is elvégezzük.
Ellenőrizzük a teljes funkcionális működést, kábeleket, csatlakozókat, fejhallgatót, nyomógombokat. Ez a kalibrálás költsége mellett nem jelent extra költséget. Az átvizsgálás során felmerülő kisebb javításokat (kábel, csatlakozó stb.) szintén díjmentesen végezzük el, csak a felhasznált anyagok, alkatrészek kerülnek számlázásra – ha szükséges ilyen a javításhoz . Amennyiben komolyabb problémát észlelünk, erről tájékoztatjuk felhasználónkat s megtesszük javaslatunkat a hiba kijavítására.


Szerviz

Meghibásodás esetén termékeink szervizét eseti megbízás alapján és átalánydíjas szerződés keretében is vállaljuk.
Az ANDROMED MEDICAL Kft. a Grason-Stadler (GSI), Otodynamics, ENTOMED AB, EYMASA, INVENTIS, ECLERIS, MEDIKRO OY és NeuroCom készülékeinek kizárólagos magyarországi Forgalmazója és Márkaszervize.

Amennyiben a készülék meghibásodását észleli, kérjük vegye fel a kapcsolatot mérnökeinkkel az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Cím: ANDROMED MEDICAL Kft
6000 Kecskemét, Dobó krt. 8.
Tel.: 76/482407, 76/506772, 76/416738
Fax: 76/416738
e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

 

Maxint Kft.